Fujitsu staat voor dynamische IT-infrastructuur

Servervirtualisatie

Servervirtualisatie is het antwoord op veel problemen waar datacenters mee kampen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring met deze technologie kunnen wij onze producten optimaliseren voor uiteenlopende virtualisatiescenario's, ondersteund door beheer- en beoordelingsservices.

Veel voorkomende problemen waarbij virtualisatie uitkomst biedt, zijn onder meer:

  • uitzonderlijk hoog energieverbruik
  • gebrek aan beschikbaarheid
  • hoge bedrijfskosten
  • achterblijvende prestaties
  • beperkte flexibiliteit
  • gebrek aan transparantie

Optimaal aanbod virtualisatieproducten

De kennis die we vergaren als mondiale provider van datacenteroplossingen is van directe invloed op de ontwikkeling van onze producten, zoals PRIMERGY-servers [link naar ] en ETERNUS-opslagsystemen [link naar ]. Deze zijn stuk voor stuk geoptimaliseerd voor verschillende virtualisatie- en cloudscenario's, maken gebruik van de nieuwste technologieƫn, hebben speciale functies en sluiten het beste aan bij de normen in de sector.

Coordinatie van de IT omgeving

Wij kunnen uw fysieke en gevirtualiseerde omgevingen beheren met onze ServerView Resource Coordinator en ServerView Resource Orchestrator , die beide ook geschikt zijn voor private cloud. Daarnaast overbruggen sommige van onze producten en oplossingen de private cloud in uw datacenters met aanbiedingen voor public clouds. Kortom, we bieden de optimale oplossing voor uw individuele behoeften.

Aanbevelingen IT-services

Nadat we samen met u hebben vastgesteld wat u nodig hebt, bieden we vooraf gedefinieerde, op tools gebaseerde, beoordelingsservices om uw huidige situatie gedetailleerd te analyseren. Deze services zijn beschikbaar voor servers, clients, datacenters, opslag, netwerk, gegevensbescherming, Oracle en SAP. We beoordelen zelfs welk type cloud het beste aansluit op uw behoeften, nu en in de toekomst. Pas daarna doen we onze aanbevelingen.


Download IDC Whitepaper

IDC whitepaper