Desktopvirtualisatie is hét antwoord op Bring Your Own Device

Het Nieuwe Werken

Werken 2.0 of Het Nieuwe Werken. Buzz-woorden die inmiddels tot realiteit zijn verworden. In de strijd tegen inefficiëntie, files en spanningen tussen werk en privé hebben thuiswerkmogelijkheden en mobiel werken een boost gekregen. Om goed te kunnen werken, dienen werknemers apparaatonafhankelijk over gegevens voor hun werk te beschikken. Voor Het Nieuwe Werken moeten werkplekoplossingen eenvoudig, transparant en betrouwbaar zijn. En bovenal op maat gesneden. Virtualisatie is daarnaast een voorwaarde om de flexibiliteit te garanderen de Het Nieuwe Werken mogelijk maakt.

Onderdeel van werken 2.0 is natuurlijk ook Bring Your Own Device (BYOD). Met een dienst als Managed Workplace zorgt Fujitsu er voor dat gebruikers precies die applicaties en autorisaties krijgen die zij voor hun functie nodig hebben. Deze dienst omvat daarbij het volledige management van werkplekken gedurende de hele levenscyclus. En met de cloud-dienst Managed Mobile ziet u direct hoeveel devices er zijn aangesloten en of ze allemaal veilig zijn.

Om goed te kunnen werken, dienen werknemers apparaatonafhankelijk over gegevens voor hun werk te beschikken. Voor Het Nieuwe Werken moeten werkplekoplossingen eenvoudig, transparant en betrouwbaar zijn. En bovenal op maat gesneden.

Bekijk de video over Managed Mobile